Preloader

Empatični december

December je mesec obdarovanj. V tem času smo še posebej radi obdarjeni in radi obdarujemo. Ker je obdarovanje še posebej dragoceno otrokom, bomo skupaj z vami obdarili tudi njih. Obdarili jih bomo preko donacij, ki se zbirajo skozi celotni čas akcije. Hkrati za vas organiziramo štiri brezplačne dogodke. Potekali bodo v duhu slogana »Skrb zase, zate, za družbo!«. Dogodke lahko spremljate na facebook strani Empatični december.
Ideja za projekt izhaja iz vizije zavoda, ki je izboljševanje kvalitete življenja. Povezali smo se s štirimi študentskimi organizacijami, ker želimo skupaj ozaveščati o duševnem zdravju in izboljševati psihološko blagostanje. Skupaj želimo premikati meje in otrokom, ki prihajajo iz socialno šibkejših okolij zagotoviti boljšo kakovost življenja.
Kako lahko pomagate?
Prispevate lahko preko povezave ali preko SMS sporočila s ključno besedo PRIJATELJ in PRIJATELJ5.
Z SMS sporočilom s ključno besedo PRIJATELJ na številko 1919 prispevate 1 evro, s ključno besedo PRIJATELJ5 na številko 1919 pa prispevate 5 evrov. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, T-2 in Telemacha.
Donacije so namenjene slovenskim otrokom in mladostnikom, ki so vključeni v projekt Botrstvo, ki deluje pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje. Preko projekta pomagamo otrokom in mladostnikom med 3. in 18. letom, ki živijo v materialni stiski in so zaradi raznih dejavnikov ogroženi ali socialno izključeni.
Dobrodelne prispevke bomo zbirali od 23. 11 do 23. 12.
Empatični december je dobrodelni projekt Zavoda Empatiko, ki poteka v sodelovanju s projektom V odsevu, skupino Psihomoč, projektom Kako si? in Zvezo ŠKIS. Skupaj vas želimo obdariti.
Vabljeni, da se nam pridružite na dogodkih in darujete po svojih zmožnostih!

The event is finished.

Datum

23 Nov 2020 - 23 Dec 2020
Expired!

Ura

Večdnevni dogodek

Vrsta dogodka

ZA ODRASLE

Lokacija

Od doma
Preko spleta
Kategorija
Zavod Empatiko

Organizator

Zavod Empatiko
Telefon
040 886 654
Email
info@empatiko.si