Preloader

Spletni karierni tabor Kaži-pot

Spletni karierni tabor Kaži-pot je namenjen srednješolcem, ki želijo odkrivati in aktivno ustvarjati svojo karierno pot v prihodnost. Na srednji šoli se pridobi veliko znanja, toda na žalost ne veliko znanja o sebi. Odločitev za poklic ali začetek študija pa zahteva veliko razmisleka o sebi ter poznavanja možnosti in je lahko tudi zaradi tega naporna.

S kariernim taborom vam želimo to odločitev olajšati, tako da vas podpremo s strokovnim znanjem in izkušnjami ter vam pomagamo odkrivati vaše potenciale.

Tabor izvajamo diplomirani psihologi (UN), ki svoja znanja iz kadrovske psihologije in psihologije dela in organizacije pridobivamo tudi na magistrskem študiju ter jih z veseljem predajamo v prakso. Tako bomo skupaj raziskovali vaše vrednote, interese, osebnost, kako vidite sebe in kako vas vidijo drugi ter skupaj načrtovali za prihodnost.

Poleg tega smo tudi vsi trenerji mehkih veščin, kar bo obogatilo program tabora, da boste lahko urili veščine, ki so nujne za kvalitetno študentsko življenje.

Dogodek bo potekal od 20. do 25. 7. in sicer tako, da bomo skupaj preživeli po tri ure na dan (od 16:00 do 19:00), bo pa urnik fleksibilen, zaradi obogatitve programa z gosti. V tem času se bomo skupaj pogovorili o teoriji, ki stoji za kariernim odločanjem in jo tudi preizkusili oziroma vadili s praktičnimi vajami. Čas, ki ga ne bomo preživeli skupaj, lahko uporabite kot čas za razmislek o predelanem, hkrati pa vam bomo izvajalci na voljo tudi za individualno karierno svetovanje. 

Prvih 5 srečanj bomo izvedli preko spleta, zadnje srečanje pa bo predvideno potekalo v živo v Ljubljani.

Prijavnica za dogodek je dostopna tukaj KT_prijavnica_2020. S prijavo si rezervirate mesto na taboru, prijava bo dokončno potrjena, ko nakažete plačilo za tabor. Račun pošljemo po pošti.

Cena za udeležbo na taboru je samo 30 eur. 

Prispevek nakažete na:

Zavod za zboljšanje kvalitete življenja Empatiko, Smokvica
Smokvica 3
6272 Gračišče
TRR: SI56 6100 0002 2954 136

Z namenom “Ime in priimek udeleženca” Kaži–pot.

Karierni tabor ima omejeno število mest, zato priporočamo, da s prijavo ne odlašate. Poleg tega prvih 15 dobi darilo.

Se vidimo!

 

The event is finished.

Datum

20 - 25 Jul
Expired!

Ura

Večdnevni dogodek

Cena

30.00€

Vrsta dogodka

ZA DIJAKE

Lokacija

Od doma
Preko spleta
Kategorija

Organizator

Sara Bensa
Telefon
031429332
Email
sara.bensa@empatiko.si
PRIJAVA