Kaj se je otrokom od zadnjih dveh dneh najbolj vtisnilo v spomin?

O psiholoških delavnicah, kjer se pogovarjamo o čustvih: ”Meni je bila zelo všeč vizualizacija.”, ”Barvali smo Gravžo, pogovarjali smo se, kaj nam je gnusno.”, ”Včeraj smo pa barvali Cmero in Srečo. In potem smo jih poimenovali.”

O kuharskih delavnicah, kjer smo pripravili čokoladne razpokančke: ”Delali smo čokoladne kroglice s kokosom, s 250 g kokosa! In merili smo sami vse sestavine.”

 

O ustvarjalnih delavnicah, kjer smo izdelovali držala za slike in glasbila: ”Risali smo na kamne”, ”Meni je bilo najbolj všeč, ko smo risali”, ”Moj boben je sestavljen iz kartonastega kozarca, gor ima lesen podstavek. Palčke pa sem naredila iz jajčk, v katerih je riž.”

Danes smo dobili tudi na obisk posebne goste: ”Obiskali so nas konji in smo jih lahko božali. To je bilo meni od danes najboljše.”, se odpravili na lov na zaklad: ”Hodili smo od listka do listka, šli smo čez cel hrib in iskali papirčke. Videli smo lep razgled na Smokvico”, sončen dan smo, kar se da, izkoristili z vodnimi igrami: ”Mogli smo čim prej prit z luknjastim lončkom vode in čim manj polit. Imeli smo krpo, ki smo jo namočili v vodo in si jo podajali.” Dan smo včeraj zaključili s pravljičnim večerom, danes pa smo večer sklenili prav po taborniško: ”Šli smo k ognju in pekli hrenovke in jabolko.”

 

Pred nami je še dan in pol dogodivščin. Do naših zadnjih novičk nas spremljajte na Instagramu in Facebooku.