Preloader

KDO SMO?

Domov|KDO SMO?
O NAS

Zavod Empatiko

Zavod Empatiko deluje na področju izboljšanja kvalitete življenja. Ustanovljen je bil januarja leta 2018, ko so trije študentje psihologije začutili željo, da bi svoje znanje čim prej delili in tako pripomogli k boljši kvaliteti svojega in vašega življenja.

Za vas pripravljamo in izvajamo razne dejavnosti, kot so delavnice, teambuildingi, izobraževanja in seminarji. Dejavnosti so namenjene vsem, prilagojene pa so glede na starost in predznanje udeležencev.

Naša glavna namen in cilj sta vsaki aktivnosti dodati noto osebnostne rasti, dobrega počutja, sprostitve in urjenja mehkih veščin.

KDO SMO?

EKIPA EMPATIKA

IZVEDI VEČ O NAS

Erik Babič

erik.babic@empatiko.si

Sara Bensa

sara.bensa@empatiko.si

Karin Šket

karin.sket@empatiko.si

Eva Kozjak

eva.kozjak@empatiko.si

Natalja Marc

natalja.marc@empatiko.si

David Babič

david.babic@empatiko.si

Gaja Prinčič

gaja.princic@empatiko.si

0

ČLANOV

0 +

DELAVNIC

0 +

UDELEŽENCEV DELAVNIC

0

LETA DELOVANJA

Erik Babič, mag. psih.
Sem psiholog, trener mehkih veščin in High-Performing Teams coach. Najbolje me opišeta besedi ekstraverten in zagnan. Prva me opiše zato, ker uživam v družbi, sem energičen, entuziastičen in se trudim prinesti dobro voljo v vsako družbo, druga pa, ker si želim pustiti svoj pečat v družbi in sem zato aktiven v veliko projektih. V Empatiku skrbim za proračun, vizijo, sodelujem pri ustvarjanju in koordiniranju projektov ter izvajam delavnice mehkih veščin in soočanja s stresom za vse populacije.

Sara Bensa, mag. psih.
Želja po delu z ljudmi se je v meni prebudila že v času srednje šole, ko sem začela bolj resno razmišljati o poklicni poti. Med študijem psihologije sem se poskušala vsa leta čim bolj vključevati v različne dejavnosti in projekte, kot so kampanja Mind the Mind, karierni klub pri Zavodu Nefiks, opravila sem tudi trening trenerjev mehkih veščin. Čeprav sem si pod okriljem vseh teh organizacij pridobila ogromno dragocenih izkušenj, je želja po lastni organizaciji projektov v meni ostajala v ozadju. Empatiko pa mi je omogočil večjo svobodo in več možnosti za ustvarjanje samostojnih projektov, za katerimi trdno stojim.

Karin Šket, mag. psih.
Sem magistrirana psihologinja dejavna na različnih področjih. Trenutno sem zaposlena v Zasebni psihološki ambulanti BOJA. Ljudje so me zanimali že od nekdaj, bolj podrobno pa sem se s področjem psihologije začela spoznavati v srednji šoli in kasneje na fakulteti. Poleg študijskih obveznosti zelo rada obiskujem dodatna izobraževanja in tako svoje kompetence pridobivam v okviru različnih organizacij in projektov, v katere se rada vključujem. Sem trenerka mehkih veščin, za kar sem svoj trening trenerjev opravila v okviru skupine PsihoMoč, lani pa sem po opravljenih izobraževanjih v okviru Društva za medicinsko hipnozo Slovenije postala tudi terapevtka medicinske hipnoze. Zelo ponosna sem, da sem del Empatika, ki mi omogoča predvsem izražanje lastne kreativnosti, timsko delo in ustvarjanje priložnosti, pri katerih lahko s svojimi psihološkimi znanji drugim nekoliko doprinesem k izboljšanju kvalitete njihovega življenja.

Eva Kozjak
Letos zaključujem 4. letnik študija razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Kopru. Afiniteto do ukvarjanja z otroki želim združiti tako profesionalno kot ljubiteljsko. Vedno znova sem vesela, ko ob druženju z njimi opažam, da je veselje ob sodelovanju obojestransko. Otroke znam dobro voditi, usmerjati in se povezati z njimi. Skozi svoje otroštvo in mladostništvo sem razvijala mnogo veščin, ki jih lahko sedaj podelim z mlajšimi. Moje življenje bogati glasba, šport in umetniško ustvarjanje.

Znam prisluhniti drugemu in imam dober čut za sočloveka.

Sem pobudnica otroškega tabora Od kamenčka do zvezd, ki je že v prvem letu prinesel čudovite odzive.

Natalja Marc
Sem Natalja Marc, študentka 4. letnika razrednega pouka na Univerzi na Primorskem. Prihajam s Primorske, iz okolice Ajdovščine.

Posebno mesto v mojem življenju ima prostovoljstvo. Že osem let kot animatorka, od tega pa 4 leta kot voditeljica, sodelujem na oratoriju, vodim predšolski verouk, poučujem kitaro …

Poleg vsega naštetega rada ustvarjam v kuhinji in mojem malem ateljeju, občudujem naravo, prepevam, brenkam na kitaro, preživljam čas v krogu prijateljev in družine in seveda, organiziram tabor Od kamenčka do zvezd.

David Babič
Sem David Babič in prihajam iz vasice z imenom Smokvica. Trenutno obiskujem dodiplomski študijski program Fakultete za socialno delo na Ljubljanski Univerzi. Ena od mojih najpomembnejših in najbolj poučnih izkušenj je bilo sodelovanje v Erasmus+ projektu imenovanem EUth Training, kjer sem pridobil veliko znanja in motivacije za delo z mladimi. V Empatiku je moja vloga prispevanje znanj in perspektive iz stroke socialnega dela.

Gaja Prinčič
Sem študentka Tržnega komuniciranja in odnosov z javnostmi na Univerzi v Ljubljani. Študiji mi daje možnost izražanja svoje kreativnosti in obenem mi podaja pomembna teoretska znanja. Sem družabna in zelo dobro delujem v timu. Sem tudi vedoželjna in zato se rada udeležujem raznih izobraževanj, delavnic in seminarjev. V prostem času se ukvarjam z glasbo; v pevskem zboru Emil Komel prepevam že 11 let. Delo v Empatiku mi omogoča, da svoje znanje lahko dajem v prakso in s tem pridobivam neprecenljive izkušnje. Moja vloga je, da skrbim za promocijo.