Preloader

KDO SMO?

Domov|KDO SMO?
O NAS

Zavod Empatiko

Zavod Empatiko deluje na področju izboljšanja kvalitete življenja. Ustanovljen je bil januarja leta 2018, ko so trije študentje psihologije začutili željo, da bi svoje znanje čim prej delili in tako pripomogli k boljši kvaliteti svojega in vašega življenja.

Za vas pripravljamo in izvajamo razne dejavnosti, kot so delavnice, teambuildingi, izobraževanja in seminarji. Dejavnosti so namenjene vsem, prilagojene pa so glede na starost in predznanje udeležencev.

Naša glavna namen in cilj sta vsaki aktivnosti dodati noto osebnostne rasti, dobrega počutja, sprostitve in urjenja mehkih veščin.

KDO SMO?

EKIPA EMPATIKA

IZVEDI VEČ O NAS

Erik Babič

erik.babic@empatiko.si

Katarina Sinja Miloševič

sinja.milosevic@empatiko.si

Karin Šket

karin.sket@empatiko.si

Eva Kozjak

eva.kozjak@empatiko.si

David Babič

david.babic@empatiko.si

Natalja Marc

natalja.marc@empatiko.si

Sara Bensa

sara.bensa@empatiko.si

0

ČLANOV

0 +

DELAVNIC

0 +

UDELEŽENCEV DELAVNIC

0

LETA DELOVANJA

Erik Babič, mag. psih.
Sem magister psihologije, trener mehkih veščin in High-Performing Teams coach. Zaposlen sem na področju kadrovske in organizacijske psihologije, usmerjam pa se predvsem v razvoj zaposlenih.

Najbolje me opišeta besedi ekstraverten in zagnan. Prva me opiše zato, ker uživam v družbi, sem energičen, entuziastičen in se trudim prinesti dobro voljo v vsako družbo. Druga pa, ker si želim pustiti svoj pečat v družbi in sem zato aktiven v veliko projektih.

V Empatiku skrbim za proračun, vizijo, sodelujem pri ustvarjanju in koordiniranju projektov ter izvajam delavnice mehkih veščin in soočanja s stresom za vse populacije.

Katarina Sinja Miloševič

Sem magistra psihologije in delam kot psihologinja v zdravstvu. Poleg tega z veseljem izvajam različna, psihološko obarvana izobraževanja, najpogosteje za mlade in mlade na prehodu v odraslost.

Sem skrbna, energična in delovna oseba. V ekipo Empatika prinašam temeljit in premišljen pristop. S strokovnim znanjem in organiziranim pristopom poskrbim, da se projekti korektno izvajajo in da so izobraževanja polna novih vpogledov.

V prostem času me boste našli v naravi – težko se odločim med hribi in morjem, saj oboje obožujem. Rada preživljam čas s prijatelji in uživam v plesu.

Karin Šket, mag. psih.
Sem magistrirana psihologinja dejavna na različnih področjih. Zaposlena sem v zdravstvu, na področju podpore otrok, staršev in zdravnikov. Ljudje so me zanimali že od nekdaj, bolj podrobno pa sem se s področjem psihologije začela spoznavati v srednji šoli in kasneje na fakulteti.

Poleg študijskih obveznosti sem v času študija obiskovala dodatna izobraževanja. Svoje kompetence sem pridobivala in gradila v okviru različnih organizacij in projektov. Sem trenerka mehkih veščin, za kar sem svoj trening trenerjev opravila v okviru skupine PsihoMoč. Leta 2022 pa sem po opravljenih izobraževanjih v okviru Društva za medicinsko hipnozo Slovenije postala tudi terapevtka medicinske hipnoze.

Zelo ponosna sem, da sem del Empatika, ki mi omogoča predvsem izražanje lastne kreativnosti, timsko delo in ustvarjanje priložnosti, pri katerih lahko s svojimi psihološkimi znanji drugim nekoliko doprinesem k izboljšanju kvalitete njihovega življenja.

Eva Kozjak
Letos zaključujem 4. letnik študija razrednega pouka na Pedagoški fakulteti v Kopru. Afiniteto do ukvarjanja z otroki želim združiti tako profesionalno kot ljubiteljsko. Vedno znova sem vesela, ko ob druženju z njimi opažam, da je veselje ob sodelovanju obojestransko. Otroke znam dobro voditi, usmerjati in se povezati z njimi. Skozi svoje otroštvo in mladostništvo sem razvijala mnogo veščin, ki jih lahko sedaj podelim z mlajšimi. Moje življenje bogati glasba, šport in umetniško ustvarjanje.

Znam prisluhniti drugemu in imam dober čut za sočloveka.

Sem pobudnica otroškega tabora Od kamenčka do zvezd, ki je že v prvem letu prinesel čudovite odzive.

David Babič
Sem David Babič in prihajam iz vasice z imenom Smokvica. Sem dipl. socialni delavec in trenutno zaključujem študij Sociologija - Kadrovski menedžment  na Ljubljanski Univerzi. Ena od mojih najpomembnejših in najbolj poučnih izkušenj je bilo sodelovanje v Erasmus+ projektu imenovanem EUth Training, kjer sem pridobil veliko znanja in motivacije za delo z mladimi. V Empatiku je moja vloga prispevanje znanj in perspektiv iz strok socialnega dela in kadrovskega managementa.

Natalja Marc
Sem Natalja Marc, študentka 4. letnika razrednega pouka na Univerzi na Primorskem. Prihajam s Primorske, iz okolice Ajdovščine.

Posebno mesto v mojem življenju ima prostovoljstvo. Že osem let kot animatorka, od tega pa 4 leta kot voditeljica, sodelujem na oratoriju, vodim predšolski verouk, poučujem kitaro …

Poleg vsega naštetega rada ustvarjam v kuhinji in mojem malem ateljeju, občudujem naravo, prepevam, brenkam na kitaro, preživljam čas v krogu prijateljev in družine in seveda, organiziram tabor Od kamenčka do zvezd.

Sara Bensa, mag. psih.
Želja po delu z ljudmi se je v meni prebudila že v času srednje šole, ko sem začela bolj resno razmišljati o poklicni poti. Med študijem psihologije sem se poskušala vsa leta čim bolj vključevati v različne dejavnosti in projekte, kot so kampanja Mind the Mind, karierni klub pri Zavodu Nefiks, opravila sem tudi trening trenerjev mehkih veščin. Čeprav sem si pod okriljem vseh teh organizacij pridobila ogromno dragocenih izkušenj, je želja po lastni organizaciji projektov v meni ostajala v ozadju. Empatiko pa mi je omogočil večjo svobodo in več možnosti za ustvarjanje samostojnih projektov, za katerimi trdno stojim.