Kdaj se zgodi sprememba v našem življenju? Zgodi se, ko se spremenijo naše navade. V včerajšnji blog objavi »Naj nam navade ne grejo iz rok, temveč grejo od rok!« je Sara pisala tudi o transteoretičnem modelu razvoja spremembe, kako ta deluje in kako lahko z njegovo uporabo spremenimo svoje navade. Za lažje sledenje in bolj poglobljeno postavljanje novih navad smo pripravili prilogo Kvalitednika prav na to temo.

Kvlitednik je Empatikov tedenski beležnik. Je projekt, v katerega smo vložili čas in trud, saj smo želeli ustvariti nekaj, kar bi na dnevni ravni, z malimi dejanji, boljšalo kvaliteto življenja. V njem najdete tedenski pregled za vzpostavljanje navad in kratke dnevne aktivnosti, ki vam bodo pomagale vzpostavljati boljši stik sami s sabo.

Vsak teden bomo Kvalitednik nadgrajevali tako, da mu bomo dodajali nove priloge. Pri ustvarjanju prilog vas bomo vključevali v proces generiranja idej, saj želimo, da je Kvalitednik naše skupno delo! Narejen je tako, da si ga lahko vsak posameznik personalizira, z uporabo pa začnete, ko sami želite.

To je že naš četrti Kvalitednik, z njegovo uporabo lahko začnete tudi, če prejšnjih niste reševali, lahko pa jih poiščete na naši strani in začnete s prvim.

Kvalitednik je dostopen na povezavi Kvalitednik – 4. teden. Datoteko si brezplačno prenesete na svoj računalnik. Za lažjo uporabo, pa svetujemo, da ga natisnete.

Želimo vam prijetno pot do kvalitetnejšega življenja!