Program krepitve veščin za lažji prehod v odraslost – Čas za rast je zaključen!

V četrtek, 12. 5. smo zaključili s projektom Čas za rast – program krepitve veščin za lažji prehod v odraslost, ki smo ga izvedli v soustvarjanju z Mladimi zmaji. Psihološko znanje in teorije smo predstavili na uporaben način in preko vaj ter razmislekov gradili nova znanja.
V evalvaciji smo udeležence vprašali, kakšni so vtisi in z vami delimo en simpatičen odgovor, ki kaže na to, da smo dosegli zadane cilje:
“Odlično! Bilo je zelo sproščeno, hkrati pa zaupno in, ker je šlo za skupino podobno mislečih mladih, tudi brez nobenega obsojanja. Res odličen prostor in vzdušje za deljenje svojih pomislekov ali dilem.”
Izvajalci smo bili zaznani kot:
“Strokovni, prisluhnejo, odlično vodenje” in “Zelo strokovno, a hkrati sproščeno. Videlo se, da je vsebina delavnic premišljeno sestavljena, a hkrati ni bilo nobenih tabujev in “sramežljivih” tem.”
Hvaležni smo za to priložnost in vidimo še veliko možnosti za delo z mladimi na prehodu v odraslost. Bilo nam je v veselje izvajati delavnice, imeli smo priložnost spoznati nekaj čudovitih novih ljudi in jim pomagati na poti boljšanja kvalitete življenja. To je to! 😊